Vid köp

Finansiering

Vi samarbetar med ledande aktörer inom finansieringsbolag för att utforma den mest optimala finansieringslösningen för dig. För att förenkla din affär i samband med köp av din nya bil så tar vi in din befintliga bil i inbyte om ett sådant behov föreligger. Vi kan lösa eventuella lån och hjälper till med leasingupplägg. Våra samtliga fordon är varudeklarerade.

Försäkring

Dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 mekaniska och elektroniska komponenter. Som fordonsägare kan du på ett enkelt sätt försäkra bort plötsliga skadekostnader på ditt fordon. AutoConcept Insurance var först med försäkringslösningar till fordonsbranschen. 

Vi erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter med stort fokus på service, kompetens och snabbhet. Vår specifika erfarenhet och kunskap om fordonsgarantier och skadehantering gör oss till marknadens främsta alternativ.
AutoConcept är ett personligt företag med korta beslutsvägar. En heltäckande försäkringsförmedlare som även erbjuder professionell skadereglering. Verksamheten är godkänd av Finansinspektionen med tillstånd att verka i hela Norden.