Vid köp

Vi samarbetar med ledande aktörer inom finansieringsbolag för att utforma den mest optimala finansieringslösningen för dig. För att förenkla din affär i samband med köp av din nya bil så tar vi in din befintliga bil i inbyte om ett sådant behov föreligger. Vi kan lösa eventuella lån och hjälper till med leasingupplägg. Våra samtliga fordon är varudeklarerade.

Försäkring

Dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 mekaniska och elektroniska komponenter. Som fordonsägare kan du på ett enkelt sätt försäkra bort plötsliga skadekostnader på ditt fordon. AutoConcept Insurance var först med försäkringslösningar till fordonsbranschen.

 

Vi erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter med stort fokus på service, kompetens och snabbhet. Vår specifika erfarenhet och kunskap om fordonsgarantier och skadehantering gör oss till marknadens främsta alternativ.
AutoConcept är ett personligt företag med korta beslutsvägar. En heltäckande försäkringsförmedlare som även erbjuder professionell skadereglering. Verksamheten är godkänd av Finansinspektionen med tillstånd att verka i hela Norden.

Vad säger våra kunder?

5,0
5/5

14 recensioner på Google

Magnus Söderholm
Läs mer
Mycket fina bilar till bra priser och grymt trevliga och den allra bästa service man kan tänka sig. Rekommenderas verkligen!
Alexander Ljusberg
Läs mer
Otroligt bra servis om du väljer att gå hit och köpa din bil kan jag garantera att du kommer åka iväg en bil du är nöjd med och för ett bra pris. 👍 👍
Rasmus Johansson
Läs mer
Grymt duktiga och professionella killar som jobbar där. Är supernöjd med både servicen jag fick och bilen jag köpt, det märks att dem gillar det dem sysslar med och själva har intresse för det
Emir Sehic
Läs mer
Det var jätte bra kund service och bilen som jag köpte var i topp skick! 😀
Mange Jonsson
Läs mer
Gjort affärer med rapidcars vid upprepad tillfällen och lika bra varje gång
Erik Blomberg
Läs mer
Smidigt, enkelt , håller vad dem säger och höll hög nivå i min affär
Niklas Ström
Läs mer
Bra bemötande!
Omme Lemur
Läs mer
Ärliga på telefon, mycket trevliga. Tummen upp
Zed Ta
Läs mer
Igår köpte volvo XC70 min drömbil, Bästa bemötande med lägsta pris. Kände mig trygg helt enkelt. Tack Dana!
Föregående
Nästa