Försäljningsuppdrag

Att sälja sin bil på egen hand kan av många upplevas som en besvärlig & tidskrävande procedur. Kanske upplever du att istället för att handskas med försäljningsprocessens alla bitar, att det vore mycket mer praktiskt befriande att låta oss sköta hela proceduren från början till slut, utan att du behöver tänka på det?

Vi hanterar samtliga punkter och detaljer inom försäljningsprocessen såsom professionell annonsering, personliga visningar, administrativt arbete till slutliga försäljningsmomentet. Om du har en restskuld på bilen så löser vi den och kan erbjuda den nya ägaren både garantier och finansieringsmöjligheter.

 

Varje bil är unik med olika förutsättningar vilket ställer krav på bilfirman ifråga att inneha insikt och kunskap om din bilmodell, dess marknad, kundkrets samt efterfrågan – detta för att ge dig bästa resultat vid försäljning. Renodlade sportbilar, som exempelvis en generöst utrustad BMW M3 E92, svensksåld i manuellt utförande är en bil som tillhör en kategori för sig. En alldaglig familjebil har andra detaljer att beakta vid försäljning. Med vår kompetens rådgör vi dig för att din försäljning ska bli så bra och smidig som möjligt med målsättning att du ska få ut maximalt betalt för just din bil när vi åtar oss ett uppdrag från dig.

 

När vi gått igenom försäljningsuppdraget skriver vi ett kontrakt som fastställer uppdraget och dess utformning, därefter behövs inget mer från din del och vi påbörjar vårt arbete. Vi jobbar då för dig och arbetar med högt engagemang för att finna den nya ägaren till din bil. Från första steget till sista steget i processen.

 

Arvode enligt överenskommelse.

 

För mer information – kontakta oss på 08-99 08 71 alternativt info@rapidcars.se