T4 181hk | Rattvärme Drag VoC Värmare

164.900 kr

Dragkrok, Volvo On Call, Bränslevärmare, Rattvärme, Filbytesassistent, Keyless, Eluppvärmt baksäte, Bluetooth musik, Bluetooth samtal, ISOFIX-fästen, Klimatanläggning, Belysta mugghållare, 12-volt uttag, Mittskärm, Färddator, Insynsskydd, Lastgaller, Xenonstrålkastare, Parkeringssensorer, Kollisionsvarning, Stabilitetskontroll, (Tidsbokning krävs för visning på samtliga av våra objekt)
Månadskostnad från 1756:-/mån (Santander)

Svensksåld Volvo V70 T4 180hk Momentum från modellår 2015 – enbart två tidigare brukare sedan ny!

För dig som önskar ha ett exemplar med fåtal brukare samt gott miltal och en välskött & regelbunden servicehistorik. Även låga årsskatten på 970:-/år!

Ägarhistorik:

2014-2021: Familj 1 (från Motala)
2021-2024: Familj 2 (från Göteborg)

Utrustad med:

-Dragkrok
-Volvo On Call
-Bränslevärmare med tidur
-Filbytesassistent (varnar vid avvikande av körfält)
-Frontkollisionsvarning (varnar med röd signal på vindrutan vid för nära avstånd)
-Rattvärme
-Parkeringssensorer
-Xenonstrålkastare
-Bluetooth musik & samtal
-Eluppvärmt baksäte
-Keyless
-Elinfällbara sidospeglar

Volvo On Call är en mobilapp och tjänst som är tillgängligt för detta objekt. Här är några av de funktioner och fördelar som Volvo On Call erbjuder:

1. Fjärrstart av motorvärmare: Du kan använda Volvo On Call-appen för att starta din bilens motorvärmare på distans. Detta är praktiskt under kalla vintermorgnar eftersom det hjälper till att förvärma motorn och kabinen innan du kliver in i bilen.

2. Fjärrstyrning av klimatsystemet: Utöver att starta motorvärmaren kan du använda appen för att justera bilens klimatsystem. Det innebär att du kan ställa in önskad temperatur i kupén och försäkra dig om att bilen är bekväm när du kliver in i den.

3. Fjärrlås och lås upp: Volvo On Call-appen möjliggör även låsning och upplåsning av bilen på distans. Det kan vara användbart om du t.ex. har glömt att låsa bilen eller vill ge någon tillfällig tillgång till bilen.

4. Fjärrövervakning: Du kan använda appen för att övervaka din bils status, inklusive bränslenivå, batterinivå och servicemeddelanden. Detta kan vara praktiskt för att hålla koll på bilens hälsa och underhållsbehov.

5. Säkerhetsfunktioner: Volvo On Call erbjuder även säkerhetsfunktioner som möjlighet att skicka nödanrop om du är inblandad i en olycka och behöver hjälp. Dessutom kan du använda tjänsten för att spåra din bil om den skulle bli stulen.

I övrigt komplett stämplad servicebok tillsammans med två nycklar, servicehistorik:

-915 mil
-2108 mil
-2913 mil
-4174 mil
-5537 mil
-6592 mil
-9689 mil
-10810 mil

Förekommer ingen oljeläckage, inga vibrationer i ratt/broms samt inga funktioner som är ur funktion.

Förbrukning: 0,51l/mil landsvägskörning
Årsskatt: 970:-/år
Antal brukare: 2
Senaste service: 2023-11-27
Senaste besiktning: 2023-11-03

Ring oss för mer information & tidsbokning av visning. Vi erbjuder finansiering utan krav på kontantinsats samt tar din befintliga bil i inbyte. Regavgift tillkommer. Vi finns på Okvistavägen 17, Vallentuna – Stockholm.

Besök gärna vår Instagram (rapidcars.stockholm) eller Facebook (Rapidcars AB).

Specifikationer

Kontakta oss