2.0 TFSI Quattro | Taklucka BOSE Navi DEFA Lamboratt

127.500 kr

Taklucka, Navigationssystem, BOSE Sound System, DEFA värmare, Kupevärmare, Parkeringssensorer, Ljussensorer, Regnsensorer, Alcantara klädsel, Alcantara ratt, Lamboratt, LED baklysen, Xenonstrålkastare, Sportchassi, Sportbromsar, Svart innertak, ISOFIX-fästen, Mugghållare, 12-volt uttag, Farthållare, Stabilitetskontroll, Fyrhjulsdrift, LED baklysen, Android Auto, Apple Carplay, OBS – tidsbokning krävs för visning på alla våra objekt via mejl/telefon.

En unik möjlighet att äga en påkostad och välutrustad Audi S3 som skiljer sig från mängden – påkostad cirka 55.000:- SEK i uppgraderingar men original i dess effekt och prestanda.

För föraren har objektet den avplanade ratten (även känd som lamboratten) som sytts om till alcantara/mocka för den rätta fysiska känslan. En annan detalj som lagts vikt vid för föraren är att vänstra ventilationsgallret har en laddtrycksmätare i syfte till att förhöja sportkänslan avseende det visuella & optiska perspektivet.

Påkostad med en XTRONS multimediaskärm som stödjer bland annat navigation samt Bluetooth för uppspelning av musik via BOSE som är det största ljudsystemet.

Även påkostad med ett Simons catback sportavgassystem för ett sportigare & förstärkt ljud. Exteriört förfinad med modernare LED baklysen och blanksvart takspoiler.

Sammanfattning av uppgraderingar:

-Lamboratt i alcantara
-XTRONS multimediaskärm
-Simons catback sportavgassystem
-Maxton takspoiler
-19″ JR fälgar
-ST X coilovers
-Slitsade D2 bromsskivor med Redstuff belägg
-LED baklysen
-Sportluftsfilter
-Stålomspunna bromsslangar

Utrustning:

-Panoramatak/taklucka (öppningsbar/tiltbar)
-BOSE Sound System
-DEFA värmare
-Kupevärmare
-Parkeringssensorer
-Xenonstrålkastare
-Skinn/alcantaraklädsel
-Svart innertak
-Regnsensor
-Ljussensor

Komplett dokumenterad servicebok med regelbundna intervaller samt utfört med stämpel.

Antal nycklar: 2
Senaste service: 2024-04 (auktoriserad verkstad)
Kamrem bytt: Ja
Förbrukning: 0,72l/mil vid landsvägskörning

Ring oss för mer information & tidsbokning av visning. Vi erbjuder finansiering via Santander utan krav på kontantinsats samt tar din befintliga bil i inbyte. Regavgift tillkommer. Vi finns på Okvistavägen 17, Vallentuna – Stockholm.

Besök gärna vår Instagram (rapidcars.stockholm) eller Facebook (Rapidcars AB).

Specifikationer

Kontakta oss